donderdag 29 december 2016

De WARMSTE week in onze klas en onze school!

De week van 19 tot en met 24 december 2016 stond in teken van de 'WARMSTE week' en music for life. Juf Sylvie (4LA) is een hevige Studio Brussel-fan en deed die week dan ook een warme oproep om mee te knutselen voor het goede doel..."kom op tegen kanker" (met ons juf Elke in gedachte die tegen deze vieze ziekte moet vechten) We hebben met z'n allen ons steentje bij gedragen en hebben aan de grote knutseltafel in onze klas...leuke kerstboompjes en kerstkransjes gemaakt voor de mini-kerstmarkt van vrijdag 23/12/2016.






 


 

Juf Sylvie en heel wat vrijwillige leerlingen hebben onze knutselwerkjes met de warmste glimlach verkocht aan de mama's en papa's die ons goede doel kwamen steunen. Toppie! 



We hebben met z'n allen ervoor gezorgd dat we 698,89euro konden schenken aan "kom op tegen kanker". GEWELDIG! Dank je wel allemaal... hieronder vinden jullie de link om te kijken naar het filmpje dat werd gemaakt toen mevrouw Brusselmans en juf Sylvie het geld zijn gaan schenken in Boom, bij Music for Life. 

https://dewarmsteweek.stubru.be/vind-je-actiefilmpje/38456

Geen opmerkingen:

Een reactie posten