zaterdag 17 mei 2014

Een ober van niks... 'thema koken' met juf Dorien.

Tijdens de 2de stageweek van juf Dorien (stagiaire HUB) stond 'koken en mijn restaurant' centraal. Juf Dorien had de poppenhoek omgetoverd tot een leuk restaurantje waar je lekker kon gaan eten. De tafel was er mooi gedekt en er stond een uitgebreide menukaart op de tafel. Het hoekje was deze week wel een favoriet plekje.







Juf Dorien heeft ook een heel leuk verhaal verteld over 'een ober van niks'. Het prentenboek heeft de bengels een hele week geboeid. In de computerhoek kon je zelfs naar een leuk filmpje kijken over de ober van niks. Je kan het hier ook even bekijken... Leuk hoor!



In onze boekenhoek kon je het verhaaltje na spelen met stokpopjes en een leuke tevee. Ook waren er stokpopjes over het prentenboekje 'ik wil lekker vies'... Er werd in de boekenhoek dus heel wat poppenkast gespeeld. Geweldig!



We hebben ook weer heel wat kunnen knutselen en tekenen...maar het leukste van al was het hoekje waar we hebben leren naaien. Juf Dorien had voor iedereen een schortje waar we mochten op tekenen met textielstiften en waar we over de lettertjes van onze naam konden naaien. Dat was niet makkelijk maar er zijn toch wel enkele bengeltjes die het aangedurfd hebben. 






Nadien hebben we een heuze modeshow gehouden met onze zelfgemaakte schorten... Woehoe!




Een dikke DANK je wel voor juf Dorien...voor alle leuke momentjes samen en alle leuke dingen die je ons hebt geleerd... We hebben heel wat mooie herinneringen aan jou! Het gaat je goed!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten