woensdag 4 december 2013

De avonturen van verdwaalpiet (dag 3)

Deze ochtend lag er in de klas een briefje klaar... een briefje van Spiekpietje. Hij had ook heel wat kamelenpuntjes mee voor de bengeltjes die flink hun best gedaan hadden de voorbije dagen. De meesten kregen er 2, andere kregen er 1tje...Spiekpietje vroeg ook m wat beter te luisteren naar de juf en om niet zoveel ruzie te maken op de speelplaats. De brief maakte indruk op de vriendjes...



Toen we verder deze ochtend naar het tuinhuisje trokken om te kijken wat verdwaalpiet nu weer had meegemaakt deze nacht... schrokken we eventjes... Verdwaalpiet stond te shakken in het tuinhuis... Toen we op de speelplaats terecht kwamen heeft hij allerlei gekke dingen gedaan... Hij liep met een kerstboom rond, ging op bezoek bij de kippen, hing aan het klimrek. Wat een belevenissen zeg.




Na de speeltijd stond in de eetzaal de muziekinstallatie klaar en hebben we met z'n allen kunnen dansen en ... swingen op de liedjes van danspiet en de zwarte pietenstijl. Wat een SUPERleuke woensdag zeg...maar de spanning begint echt tot op zijn hoogtepunt te geraken.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten